Yaz Okulunda Farklı Üniversiteden Ders Alınması Hakkında

Yaz okulunda bölümümüzde açılmayan dersleri farklı üniversitelerden almak isteyen öğrencilerin almak istedikleri dersler ile Sakarya Üniversitesindeki derslerin içeriklerinin uyumlu olması gerekmektedir. 2022-2023 Yılı Yaz Öğretiminde başka üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerin bölümün web sayfasındaki formlar kısmında yer alan “Yaz Okulunda Başka Fakülte-Üniversiteden Ders Alma” belgesinde gerekli yerleri doldurarak diğer üniversitenin ders içeriğini mail yoluyla İntibak Komisyonuna (tugcetakoglu@sakarya.edu.tr) ulaştırması gerekmektedir. Komisyonca incelenen dersler onaylandıktan sonra farklı üniversitelerden ders alınabilir. (İletişim bilgileri sitenin “Akademik>Komisyonlar>İntibak Komisyonu” kısmında yer almaktadır.)